ТРЕТА блог-годинка

Здравейте! След като в продължение на един месец гостувах при Картичкофуриите, ето че дойде и рожденият ден на моят блог!
По този повод изработих две ATB.
Като се върна назад виждам, че съм извървяла дълъг път и срещнах много хора, с повечето от които станахме приятели!
И да се върна на годинката - нямам нещо конкретно, с което да Ви предизвикам - просто оставете коментар, за да разбера, че сте били тук! Благодаря и до скоро!

Коментари

 1. Честита 3-та годинка на блога ти, Плами! Благодаря, че го има и мога да надниквам от време на време за вдъхновение! Бъди здрава!
  Поздрави и усмивки!
  Ирена

  ОтговорИзтриване
 2. Честит рожден ден на блога ти!Да си жива и здрава да ни радваш с красотите които сътворяваш и полезните урочета,за които от сърце благодаря!

  ОтговорИзтриване
 3. Честита годинка! Да станат 33 по 3! Бъди все така креативна, вдъхновена и щастлива с любимото хоби. Чудесни кутийки! Браво. На мен ми се струват много сложни тез чудеса и не съм се захващала.

  ОтговорИзтриване
 4. Честита ти трета (носеща куп щастие) годинка на блога. Продължавай с такъв нестихващ ентусиазъм да пробваш нови и нови неща и нека вдъхновението и желанието за майсторене никога да не те напуска.

  ОтговорИзтриване
 5. Честит блогопразник. Дано запазиш ентусиазма и жаждата си за нови предизвикателства. Бъди здрава и нека това, с което се занимаваш винаги ти носи щастие и усмивка.
  Поздрави от мен. :)

  ОтговорИзтриване
 6. Честита 3 та блогогодинка Плами!Продължавай да поддържаш това местенце все така приятно и забавно.Показвай ни проекти с които да ни впечатляваш и занапред.Бъди жива и здрава и нека творческият дух никога да не те изоставя.Наздраве!

  ОтговорИзтриване
 7. Честита трета блогогодинка Плами, още много години творческо вдъхновение и да ни радваш с красотите си, Кутийката ти е страхотна :)

  ОтговорИзтриване
 8. Честита трета блогогодинка Плами! Пожелавам ти много творческо вдъхновение, нови идеи и време за майсторене!

  ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

Мацай, та мацай!

последно за годината