3/15 Картичка с две джобчета

В последно време джобчетата станаха много актуални. Може би защото това лято в картичкоправенето са модерни копчетата и шевовете! :) Е аз днес няма да шия! Само ще кроя! И така - трета тема в Юлската форумска игра на Картичкофуриите. Go Team Go!!!
Изрязах едно картонче 30/15см, което прегънах като ветрило на три еднакви части. След това от средната част изрязах, така че да се получи 10см. височина. Едната крайна част оформих с 7см. височина.
След това започва декорирането по ваше желание и според повода, като започваме от най-голямата част. Достатъчно е да се декорира само видимата част. Залепваме частта по края, която се припокрива от средната част.
Декорираме средната част и залепяме в частта, която се припокрива с най-малката част.
Декорираме най-малката част и от изрязаните картончета и части декорация изработваме 2 малки тага.
Във всяко джобче поставяме по едно тагче. При необходимост според случая вместо тагче, може да поставим банкнота или малко писъмце!!! :)))
Тази картичка ще включа в Забавлятелство Девето "Луд на шаренко се радва!"

Коментари

  1. Много харесвам тази сгъвка въпреки,че досега не съм я правила! Много е ефектна и е чудесна за картичка скрила много тайни!Благодаря,че се включи в Шареното ни Забавлятелство!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря! Харесва ми темата на предизвикателството и може би точно в шареното е тайната, която се опитва да разкрие картичката.

      Изтриване
  2. Наистина още една ефектна и красива сгъвка, която с удоволствие ще изпробвам някой ден..
    Успех, Плам..

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Лесно и бързо става. Непременно да я пробваш!

      Изтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

картоненият куфар

последно за годината