Честит рожден ден... на мен!

Ето, че дойде! А ми се струваше толкова далеч и недостижим този ден! Първият ми рожден ден с моите приятелки Картичкофурии, Картичкофеи и Картичкоправещи!! Днес ще ви почерпя, макар и виртуално, с вкусотиите на едната ми сестра -Светла. Тя е невероятно добра кулинарка - просто да си оближеш пръстите и да не те е срам да си поискаш допълнително! Започваме със салатката - разбира се!
Невероятните пингвини за предястие!
Един много нежен и красив букет!
ТОРТАТА - разбира се!

Коментари

  1. Честит да бъде рождения ти ден! Бъди здрава, усмихната, обичана и имай безброй вълнуващи емоции! Нека намираш вдъхновение във всеки малък жест и ти бъдеш преносител на тази красота в живота на всички около теб! Весел празник и благодаря за почерпката.

    ОтговорИзтриване
  2. Честит рожден ден! Да си жива и здрава и да се сбъднат всичките ти мечти! А сестра ти явно е фурия в кухнята. Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  3. Благодаря ви, Arcadia и Neli! Имах един много приятен ден!

    ОтговорИзтриване
  4. Леле..честит рожден ден, на ОГРОМНА патерица..Зло да те забрави..
    Тия дни бях толкова олисана в мои си ангажименти, че така и не ми остана време да се разходя из блоговете на приятелите..
    Да си здрава, щастлива и много обичана! Пожелавам ти да следваш мечтите си и да ни радваш с красотата, която създаваш! Честит празник!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

картоненият куфар

последно за годината