цветя за Маги

Вярно е че ръчно изработените цветя стават бавно, но пък влагаш емоция и имаш време да мислиш как да изненадаш някого, например. Тези цветя са за Маги и нейното предизвикателство при Картичкофуриите "Картичка с ръчно изработени цветя ".
Опитах се да направя дървен ефект, но нещо не се получи точно така както го показа Дилянка.
Цветята са направени с tea bag folding и перличка, и малко кафяво мастило.

Коментари

  1. Плам, цветята ти са чудесни! И макар ефекта ти на дърво да не се е получил точно като на Дилянка си има свое очарование!
    Пиша ти тук, за да ти съобщя радостната новина,че твоите странички имаха късмета да спечелят наградката от моята игра; Ваучер на стойност 15лв от магазинчето на Двете Елши.
    Надявам се да ми пишеш за да се разберем как да си го получиш. Хубава вечер от мен и хубав празник 24 май!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Много благодаря за радостната новина, Краси! Сега вече съвсем няма да мога да заспя! Нямам думи колко много се радвам! Знам, че щедростта се възнаграждава, така че изобилието и радостта ще се върнат обратно при теб! Хубав празник и на теб!

      Изтриване
  2. Еха, Плами, страхотни цветя! Доста си си поиграла, но резултатът си заслужава. Соят страхотно на хартията, която си си направила. Трябва и аз да се пробвам.
    Благодаря ти за участието в моето предизвикателство при Картичкофурии!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Маги, поиграх си, но няма как да пропусна твоето предизвикателство. Заслужава си труда да правим ръчно изработени цветя. Всичко добро ти желая!

      Изтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

картоненият куфар

Морско дъно