ПЕТА БЛОГ-ГОДИНКА

Имам си крафт блог и той става на 5 години!
През последната година не се застоявах много тук, макар че поглеждах от време на време, но наскоро се сетих, че месец септември е важен за моето хоби! Позабравиха се тези блог годинки покрай ентусиазмът ни да комерсиализираме хобито си, няма да си кривя душата, че и аз се увлякох по това течение, но бързо се осъзнах.
Случи ми се най-хубавото - срещнах този, когото обича душата ми и най-хобавото е, че ме разбира и подкрепя в създаването на моите проекти! Какво да кажа - сродна душа в живота, хобито и компютрите!
Понеже скоро ще се впусна в още една нова за мен област - кулинарията - не съм намислила нещо специално за годинката! Ще се радвам, ако оставите коментар, за да разбера, че сте били тук! Благодаря предварително!
Понеже е юбилей, да направя една ретроспекция, за мое лично вдъхновение и насока!
Първа годинка: Да се завърнеш у дома!
Втора годинка: one page project/проект "един лист"
Трета годинка: АТВ
Четвърта годинка: Дизайнерски му работи

За сега това е от мен! До скоро!

Коментари

  1. Привет Плами!Да ти е честита петогодинката.Радвам се,, че все още има хора които се сещат за тази позабравена традиция.Аз ще те доганвам с една година -моите са четири.Дори организирах игра но за жалост така и не се включи никой.Това е доста отчайващо-като се сетя само как се забавлявахме преди.....а сега?Желая ти наистина да ти остава време за любимото хоби и да не се превръща в начин за изкарване на финанси.Забавлявай се и твори с любов-ей така за удовлетворение.Успех ти желая.Прегръдки....Диди

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Жалко, че вече никой няма желание да се включва в игри! Честита годинка и на теб, Диди! Прегръдки... Плами

      Изтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

Мацай, та мацай!

последно за годината