Faith Book

Bible journaling или Art journaling?
Едно от нещата, които са важни за мен, е моята Библия и това не е някаква тайна. Друго нещо, коетро е явно в живота ми е скрапбукинг-а. Много пъти и по много начини съм се опитвала да съчетая любими стихове в мои проекти и това не е нещо ново, защото Интернет пространството е изпълнено с много идеи в тази посока.
За мен все още е предизвикателство от страна на Картишоците да се захвана с Mix media и все по-близо беше момента, да се понацапам здраво. Въпреки плахите ми опити този момент е все още в бъдещето, но пък все от някъде трябва да започна. А аз обичам предизвикателствата!
Този месец при Картишоците се подвизава Предизвикателство на точки. Помислих си, че сега е моментът да си покажа шаблонът на точки, който и без това съм ползвала само един път. Да, ама не - не го намерих. И ентусиазмът ми секна изведнъж.
Докато си разглеждах любимият Pinterest, попаднах на страхотни страници от Bible journaling и реших, че това ми е много интересно и чудесно мога да използвам статъците от дизайнерска хартия или изрязани елементи, които остават "сирачета", понеже си нямат другарчета. Какво пък толкова! Явно няма да боли чак толкова много, ако използвам един от празните си тефтери. :)
И ето, че се започна от тефтера и парченцата хартия останали от един албум за снимки. Любимите дистрес мастила. Написах си стиха, който четох тази сутрин и всичко беше чудесно докато видях точки по хартията. Започнах отново да ровя и да търся шаблона - не го намерих, но намерих плочката с кръгчета за квилинг - страхотна редичка от точки!!! Омазах се и с гесо и ето я накипрена първата ми страничка!

Успях в предпоследният ден на предизвикателството!!! Доволна съм! Малко грубичък ми е релефа; тук-там доразмазах с пръсти и мисля, че ще поошкуря на някои места, но като за първи път - толкова.
Остава да си пожелая постоянство във воденето на моята Faith Book и повече смелост в създаването на арт страниците!!!
Толкова от мен за сега! До скоро!

Коментари

  1. Ееее Плами, добре дошла в редиците. Откога те чакаме наоколо, стига само наднича скришом и наяве. Допада ми как си пречупила идеята за журналите със собствените си нужди и емоции. Подкрепям на 100%. Идеята е всичко, което ни вдъхновява, подкрепя и тласка напред да ни е винаги под ръка, в една тетрадка. А твоята започва с чудесни нежни цветове. Очакваме продължението :)

    ОтговорИзтриване
  2. Да, да, Кат! Имаме уговорка да помацаме заедно и вероятно тогава ще се осмеля повече! Със сигурност ще има продължение съвсем скоро!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

картоненият куфар

последно за годината