ВТОРА БЛОГ-ГОДИНКА

Изтъркули се още една година и все още е пресен споменът, за моментът когато се чудех да го бъде ли това местенце или не. Точно след 30 дни се навършват две години! Този път ще предизвикам не само вас, но и себе си - тъй като и аз ще работя по темата.
one page project/проект "един лист"
Условието към нас е:
1. Да изработим проект от лист дизайнерска хартия, картон, парче плат (според хобито), но не трябва да се нарушава цялостта на листа. Може да се правят разрези, но не трябва да се реже на части, които да се сглобяват. При декорацията имаме свобода на действие.
2. Да изпратите проекта, освен ако не е изработен като подарък за друг.
Ще има и награда, която ще покажа по-късно!
Ето и нещо от мен!

Коментари

  1. Плами, кога минаха наистина две години.. спомням си като че беше вчера първата ти игра. Хайде, дано така славно минат и следващите двадесет :) в забавления и закачки. Желая ти вдъхновение, разнообразие,удоволствие и време за хобито :)
    А предизвикателството ти е доста трудно, признавам че незнам дали ще успея да се включа, но ще помисля.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти, Кати! Дай, Боже, да сме здрави и да имаме желание и вдъхновение да творим. Не е чак толкова трудно - съвсем скоро ни показа няколко красоти, които ме вдъхновиха за тази тема! Зная, че имаш нещо в предвид!

      Изтриване
  2. Честита втора годинка, Плами! Пожелавам още много такива, в които да ме усмихваш и радваш с интересните ти, уникални и красиви проекти! Дано имаш достатъчно време и вдъхновение! :)))
    Дано успея и аз да се включа! ;)

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

картоненият куфар

Морско дъно