ембос за Ани

От вчера се втурнах в света на топлият ембос и разбира се има мнооого да уча. Като начало най-доволна съм от резултата върху лист паус.
След това реших да комбинирам с още една перфорация от испанската ми серия картички, като заложа на черно и бяло.
Вътре сложих още една завъртулка.
Понеже печатите ми са още нови и необработени не хващат много добре мастилото за ембос, затова реших да си помогна с черният тампон върху белият картон, по идея на Рали.
И накрая да кажа, че се опитвам да хвана последният шанс да поздравя Ани по случай блог-годинката й. Пожелавам й много вдъхновение и неуморен труд в любимото хоби. И разбира се - нейното местенце във facebook e http://www.facebook.com/pages/Handmade-by-Nekezova/453773101328988

Коментари

  1. Много е красива и стилна:))) Браво!:)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, Вили, за насърчението! Радвам се, че като първи опит все пак се приема добре!

      Изтриване
  2. Е, земляче, картичката е много стилна, а черното и бялото винаги е на мода. Добре дошла в света на топлия ембосинг, но внимавай ,че води до пристрастяване :-)) Блгодаря ти ,че успя да се включиш в играта ми!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Няма как да пропусна празникът ти, земляче! Трябва да се подкрепяме! Радвам се, че успях да те изненадам! За сега се чувствам добре с новата техника, не се филмирам, дано остана така!

      Изтриване
  3. Прекрасна е! Изображението върху пауса се е получило страхотно! И цялата композиция е толкова ефектна!
    Ако може само да вметна един съвет, понеже виждам, че при черната заврантулка си имала малко проблеми със статичното електричество. И при мен в началото ставаше така. Просто пудрата е много фина и полепва на всякъде. Поробвай, преди да отпечаташ изображението да минеш картона с парче плат, в което си увила малко талк или бебешка пудра. Това премахва статичното електричество, както и мазнината от пръстите ни и така пудрата залепя само където трябва :)

    Гуш
    Ем

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти, Ем! И мен ме издразниха точиците, които останаха, но не знам как да се справя. И най-вече благодаря за съвета, явно не съм гледала достатъчно как се премахват прашиките.

      Изтриване
    2. Ами ако гледаш по американските клипчета, там ползват embossing buddy, което на практика е торбичка с талк. Човек много лесно може да си го направи в домашни условия, а наистина върши чудеса :)

      Изтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

картоненият куфар

последно за годината