Подаръци!!!

Е, няма причина да отлагам повече и ще кажа отново: Благодаря ви, момичета за прекрасните пожелания и картичките, които ми изпратихте по случай блог-годинката ми - "ДА СЕ ЗАВЪРНЕШ У ДОМА"! Много е трудно да избереш една от всички картички 8 картички, които направихте за мен,
1. Диляна, 2. Красимира Иванова, 3. Bo, 4. Kakichka, 5. pepinatoys, 6. Toni, 7. Марияна, 8. Ана
защото всяка носи характера на автора си и различни материали и техники! Със сигурност обаче всяка една ми проговори по много нежен и личен начин, и успях да видя част от себе си във всяка една. На някои от тях се смях от сърце, на някой плаках, а пред някой просто мълчах и нямах думи от възхищение. Много писах и коментирах за всеки проект и имам намерение да направя Scrapbook страничка, която да обедини всичко около това първо предизвикателство.
Подаръкът, който обещах ще отиде при Пепи!
А той е:блокче дизайнерски хартии на Papermania "A Silent Night", картичката за вдъхновение, кошничка с таг и календарче за 2013г. и едно ръчно изработено от мен цвете от пакетчета за чай, с teabag folding.
По една поощрителна награда, за това че ми изпратиха своите картички ще изпратя на Kakichka, Toni, Марияна и Ана.
За тях имам: АТС-ка на картичката за вдъхновение, кошничка с таг и календарче за 2013г. и едно ръчно изработено от мен цвете от пакетчета за чай, с teabag folding.
До нови срещи в интересните предизвикателства, които предстоят помежду ни и много вдъхновение и красиви емоции ви желая!

Коментари

  1. Много си щедра! Браво! И благодаря, както за предизивкателството, така и за подаръците! Ще ги чакам с нетърпение!

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря ти Плами, за сладкото предизвикателство, милите ти коментари и готините подаръци. Удоволствието беше изцяло мое.

    ОтговорИзтриване
  3. Пламни и аз ти благодаря за страхотното предизвикателство и за това,че успях да бъда част от него. За мен беше удоволствие както да направя своята картичка, така и да разгледам проектите на останалите момичета. Чудесно предизвикателство!Честито на момичетата за прекрасните награди!

    ОтговорИзтриване
  4. Благодаря за предизвикателството, върна ме много години назад и си спомних неща, които бях скрила много дълбоко в себе си. Благодаря, Плами!!!

    ОтговорИзтриване
  5. Не мога да повярвам! Печеля аз??!!СУПЕР!!! ЗА ПЪРВИ ПЪТ ПЕЧЕЛЯ В ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО! Е Плами ,страшно ме зарадва и ..направо нямам думи! Много се радвам! Страхотно!
    БЛАГОДАРЯ ТИ ОТ СЪРЦЕ!
    Благодаря и за тези хубави подаръци, ех толкова е вълнуващо...!!!!
    Не съм много по писането и словата, затова спирам..
    Още веднъж успех на блога и в творческите ти изяви Плами!
    Поздрави!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

картоненият куфар

последно за годината