Блог на Plamnito

Днес реших да направя нещо ново - картичка-водопад. Поводът е, за да участвам в предизвикателството на Теcheto при Картичкофуриите № 119 - „Картичка по блог дизайн” Като цяло идеята ми беше да покажа различните техники за правене на моите картички. Big shot мания - нямам мой личен, но момичетата ме зареждат периодично. Пергаммано. Изонит. Липсва квилинг, но мисля да го компенсирам с пънч. След като направих банер, вече имам и картичка на блог-а.

Коментари

 1. Много интересна идея да покажеш в своята картичка любимите си техники в цвета на блога! Така освен дизайна представяш и съдържанието :) дори напомня визитна картичка. Харесва ми, че си създала фонове и елементи!
  Радвам се да видя и по-различен поглед! Благодаря ти за участието!

  ОтговорИзтриване
 2. Благодаря, Теcheto! И аз се радвам, че ти харесва идеята за съдържанието. Нямаше как да не участвам точно заради идеята за представянето, въпреки че е доста слабо, но пък такива са ми нещата обикновени. :)

  ОтговорИзтриване
 3. Много интересна идея! И на мен много ми харесва!

  ОтговорИзтриване
 4. Пламнито, идеята ти за показване на техните, които ползваш в една картичка - водопад е чудесна и си се справила прекрасно.Всичко е точно в цветовете на твоя блог и..наистина, когато човек види техниките на едно място, успява да разпознае блога ти..
  Лично на мен ми липсва още една твоя техника- оригамито.. :)

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Да, Краси, права си за оригамито, но и то както квилинга е обемно и страничките не могат да се затворят. Благодаря за хубавите думи!

   Изтриване
  2. Да, Краси, права си за оригамито, но и то както квилинга е обемно и страничките не могат да се затворят. Благодаря за хубавите думи!

   Изтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

Мацай, та мацай!

предКоледно-Рождествено желание