by Plamnito

by Plamnito

Търсене в този блог

понеделник, 21 юли 2014 г.

за любовта

Цветовете на любовта... Има ли цвят, вижда ли се, усеща ли се, осъзнато решение ли е? Кой може да каже?!

понеделник, 14 юли 2014 г.

сватба в лилаво

Много, много, много обичам сватбите и предизвикателствата, а наскоро заобичах и проектите в лилаво!
Особено, когато започнах да използвам дизайнерски хартии и дистрес мастила. И няколко лъскави камъчета... А с какво огроооооооомно удоволствие изработих тези цветя! Станаха ми любими!

А колко приятно е да зарадваш близък човек!
И място за пари и пожелание.

събота, 12 юли 2014 г.

КАРТИШОЦИТЕ на 1 годинка и крафтърският куфар

Тази публикация се посвещава на Картишоците! :)
Много обичам рождените дни - весело, радостно и разбира се едно наперено човече, което се разхожда гордо-гордо, за да видят всички колко е пораснало! И нашите Картишоци пораснаха - изобщо не съм се съмнявала в това, че ще се развият - толкова са неуморни и заредени с положителни емоции и идеи! Да сте здрави, вдъхновени и работливи, и да достигнете поне пълнолетие!
Много се чудех какво точно да ви подаря - албумче, картичка, какво ли и със едно съветване с Кати, реших отново да ви поговоря за Top Score Multiboard или казано на чист български: дъската за картички и кутии на крафтърският куфар.
Малко предистория - както всяка картичкоправеща и аз отделих особено много време на рекламите на Crafter's Companion и техният The Ultimate cfarter's companoin (Крафтърският куфар), дойде финансовата част на проблема и след съветване с други момичета стигнах и аз до убеждението, че това е неоправдан разход и за тези пари е по-практично да си взема инструменти и материали, които ще ползвам постоянно.
За да разберете повече за инструментите, които ползвам (Не че са нещо, кой знае какво!), може да видите тук:
Изобщо не съм се двоумяла дали искам дъската за пликове - не я искам, защото не ми е необходима. По принцип готови пликове използвам за да правя албумчета, а за картичките ми понеже са обемни, по-често изработвам кутийки. Щом ще Ви покажа дъската за картички и кутии, значи ще си говорим за сгъвки!!! Любимите ми!!! Изработих една картичка за 16-тият рожден ден на една приятелка, която е балерина и понеже съм използвала сгъвка, ще Ви я покажа тук.
Направих клипче и се зародиха няколко идеи за картички и сгъвки. Приятно гледане!!! Ако все още сте в моето местенце и имате още малко сили, съм Ви подготвила и продължение за представянето на дъската, като ще ви покажа готов проект на кутия за покани. Декорацията й ще видите в някоя от следващите ми публикации.
Ето и клипчето:

Нямам претенции за много веща в дъската за картички и кутии, но я използвам изключително често, защото все изпробвам някоя сгъвка. Ако открия още нещо практично свързано със нея, бъдете сигурни, че ще го споделя с Вас!
Пожелавам Ви здраве, вдъхновение и науморно да се трудите, и да създавате красоти, които да радват хората около Вас!
Толкова от мен! До скоро!

петък, 11 юли 2014 г.

за мама

Моята племеница ми писа: "Искаме отново да се възползваме от твоят талант, Плами! Този път мама има юбилей!"
Леле, колко бързо е изминала една година! Сякаш вчера правих картичката "за татко"!
Най-приятната част е, че отново ми се довериха за избора на цветова комбинация и техника, и когато вложих малко любов се получи ето това:
Слънчогледите отблизо.
Един бордюр във вътрешната част.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...