by Plamnito

by Plamnito

Търсене в този блог

петък, 30 август 2013 г.

есен

В началото на седмицата, една вечер пътувах във влака от Варна към Русе и в едно широко поле видях три ята щъркели. В първият момент се зачудих, защо са толкова много и изключително шумни. След това си спомних - приготвят се за път. Беше ми много интересно да наблюдавам как общуват помежду си и тръпнат в очакване на дългото пътуване. Огледах се наоколо - жътва, оран - невидима идва есента. А на мен ми се иска да е още лято.
Отпечатък от орех, див мед и горски мъх - дистрес мастилата най-точно пресъздават есента! Използвах любимото ми напоследък хартиено тиксо.

неделя, 18 август 2013 г.

50 юбилей

Всички казват, че е трудно да се направи картичка за мъж. И аз така мисля. Но когато познаваш човека и работиш от сърце е много лесно и приятно. Така се получи и с тази картичка.

ВТОРА БЛОГ-ГОДИНКА

Изтъркули се още една година и все още е пресен споменът, за моментът когато се чудех да го бъде ли това местенце или не. Точно след 30 дни се навършват две години! Този път ще предизвикам не само вас, но и себе си - тъй като и аз ще работя по темата.
one page project/проект "един лист"
Условието към нас е:
1. Да изработим проект от лист дизайнерска хартия, картон, парче плат (според хобито), но не трябва да се нарушава цялостта на листа. Може да се правят разрези, но не трябва да се реже на части, които да се сглобяват. При декорацията имаме свобода на действие.
2. Да изпратите проекта, освен ако не е изработен като подарък за друг.
Ще има и награда, която ще покажа по-късно!
Ето и нещо от мен!

събота, 17 август 2013 г.

роклята на Вая

"Нашите красоти на живо са още по-хубави!" - каза гордо майката на малката принцеса Вая, когато с таткото си поличиха поръчаните покани за кръщенето! Идеята беше да отговарят на роклята на малката сладурка. Аз съм много доволна и ето какво се получи:

неделя, 11 август 2013 г.

копнеж

Предназначението на тези цветя беше да стоят на една картичка - вече не помня коя идея беше. Както казва Юлето: "Музата пак ме накаца!". Хванах картона и хартията, и се получи плик за финансов подарък.

неделя, 4 август 2013 г.

бебе Ерай

На 31.07.2013г., на моите приятели Айля и Синан им е роди първа рожба. Време беше и аз да се включа с нещо в мой стил. Да е жив и здрав малкият юнак, и много да ги радва! Специални благодарности на Мигито за разкошният печат, който ми изработи.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...