by Plamnito

by Plamnito

Търсене в този блог

петък, 28 септември 2012 г.

АТС РАЗМЯНА - НЕ СИ ОТИВАЙ ЛЯТО - 2

Днес пристигна моята картичка от Kakichka. Много ме развълнува, защото цял ден си мислех какво ли прави морето! А то дойде при мен! :) Не съм го виждала две години и много ми липсва! Ето картичката:
Кати, благодаря ти от сърце!

понеделник, 24 септември 2012 г.

Подаръци!!!

Е, няма причина да отлагам повече и ще кажа отново: Благодаря ви, момичета за прекрасните пожелания и картичките, които ми изпратихте по случай блог-годинката ми - "ДА СЕ ЗАВЪРНЕШ У ДОМА"! Много е трудно да избереш една от всички картички 8 картички, които направихте за мен,
1. Диляна, 2. Красимира Иванова, 3. Bo, 4. Kakichka, 5. pepinatoys, 6. Toni, 7. Марияна, 8. Ана
защото всяка носи характера на автора си и различни материали и техники! Със сигурност обаче всяка една ми проговори по много нежен и личен начин, и успях да видя част от себе си във всяка една. На някои от тях се смях от сърце, на някой плаках, а пред някой просто мълчах и нямах думи от възхищение. Много писах и коментирах за всеки проект и имам намерение да направя Scrapbook страничка, която да обедини всичко около това първо предизвикателство.
Подаръкът, който обещах ще отиде при Пепи!
А той е:блокче дизайнерски хартии на Papermania "A Silent Night", картичката за вдъхновение, кошничка с таг и календарче за 2013г. и едно ръчно изработено от мен цвете от пакетчета за чай, с teabag folding.
По една поощрителна награда, за това че ми изпратиха своите картички ще изпратя на Kakichka, Toni, Марияна и Ана.
За тях имам: АТС-ка на картичката за вдъхновение, кошничка с таг и календарче за 2013г. и едно ръчно изработено от мен цвете от пакетчета за чай, с teabag folding.
До нови срещи в интересните предизвикателства, които предстоят помежду ни и много вдъхновение и красиви емоции ви желая!

неделя, 23 септември 2012 г.

картичка с пчеличка

Една картичка с пчеличка, която е замислена от известно време. И тъй като отговаря цветово на предизвикателството на КalySto при Картичкофуриите ще я покажа там.

мини-албумче

Едно малко нежно лилаво мини албумче с ръчно правени цветя.

Рецептите на Ивка

Ивка е една неуморна млада жена, която е страхотна домакиня и кулинар. Има рожден ден и разбира се, нали е модерно й направих тефтерче за рецепти. Толкова ми стигнаха силите да перфорирам с клещите. :) Печатът е подарък от Маги.

сряда, 19 септември 2012 г.

АТС - "ДА СЕ ЗАВЪРНЕШ У ДОМА"

Вече имам и серия АТС-ки на картичката за блог-годинката!!!
И ето го комплекта - картичката с няколко от тях!!
Ако се чудите какво имам в предвид - няма да се бавя да ви кажа. По една такава АТС-ка ще получи всяко момиче, което ми изпрати своята картичка! Честито!

Бяла спретната къщурка

Тази сутрин тичах до пощата, защото там ме чакаше последната картичка, която трябваше да получа по случай блог-годинката си. Тя беше с мен през целият ден и когото не съм срещнала - на него не съм я показала! Сега я показвам и на вас! Много сгъвки, много нюанси на зеленото и слънце, което струи от всеки детайл! Оставям на вас да прочетете какво казва самата дизайнерка за нея - Пепи!

вторник, 18 септември 2012 г.

Музикалната чуждоезична къща

Днес пристигна дългоочакваното съкровище на Тони! Незная как се е разделила с това бижу, но обещавам да я пазя на сигурно място при всички останали съкровища, които събрах през изминалата година от всички Картичкофурии. Тази картичка е много специална със естествените листа, цветя, шишарки. Когато отворих плика ме обгърна една загриженост и умиление сякаш това е поздрав от много стар приятел. Станах много сантиментална и затова ще спра, и ще ви я покажа.

"От прозорчето се вижда къщата на съседа... "

Да видиш достойнството и същността на човека срещу теб, да го оцениш като личност и да му покажеш своето уважение. Въпреки състезателният дух във всяко едно предизвикателство индивидуалността на твореца се прокрадва сред познатите материали и техники, и очертава характера на една жена, и затова когато погледнем една картичка веднага можем да кажем: "Това е картичката на ...!", защото четем нейният почерк много преди да сме видели инициалите! Няма да ви мъча повече. Ето картичката на Ани:
Едно прозорче от което се вижда къщата на съседа, но не за а му завидиш, а да се порадваш с него и за него, и на красотата наоколо.

понеделник, 17 септември 2012 г.

АТС РАЗМЯНА - НЕ СИ ОТИВАЙ ЛЯТО

Една хубава идея, която беше замислена и реализирана от Деси - да си разменим АТС-ки във форума на Картичкофуриите. Много мислих каква точно картичка да направя тъй като това лято стоях на климатик и за пореден път не можах да попътувам дори в България, а миналото лято отидох до Букурещ. Дойде времето в което вече и списъкът за размяна беше готов, а идея още не идваше. Накрая реших, че ще покажа това, което всъщност правих това лято - ръчно изработени цветя, сгъвки и състаряване. И за да е истинско предизвикателството направих цветя, които до сега не съм правила. И ето я и нея, а ти ще отиде при Мария:
Задължителните атрибути на гърба на картичката.
А ето я накипрена до моята първа и тази на Кати, в поставката, която направих специално за АТС-ките, които ще събера.

неделя, 16 септември 2012 г.

панда с цветя

Една картина 20/20см, която направих с остатъци от хартии. А picture 20/20sm (8/8 inches) made of some left over pieces of paper.
Ще участвам с нея в "Чаровно по мечешки" на Card mania.

петък, 14 септември 2012 г.

семпла и изчистена

Как се прави семпла и изчистена картичка? Това е второто предизвикателство на Во. Моите семпли картички винаги са били от основа, дизайнерска хартия, панделка и пеперуда/етикет/цветя/копчета. Днес се спрях на панделка и мастило. Направих точки с един шаблон и напръсках картончето с вода. Направих и малко отпечатъци.

прозорче от детството

Днес пристигна картичката на Марианка!!! Тя е мой гост-дизайнер в блог-годинката ми. Представям ви нежната и прекрасна картичка, крехка като детска усмивка и шарена като безгрижно детство!

сряда, 12 септември 2012 г.

" Да се завърнеш у дома"

Днес ще ви заведа в къщичката на Кakichka!! Кати е мой гост-дизайнер - всички знаете колко много обичам да ви представям талантливи личности! Бързам да се похваля, че тази вечер когато се прибрах в моята стая ме очакваше нейната прекрасна картина, която тя направи специално за мен!
Снимах я от далеч, за да се опишат добре розовите и жълти рози, с които ме заплени! Малка весела оградка с бял напукващ ефект! Прекрасна творба от един уникален художник!
И така като я гледам от близо крайният резултат - техника MIXED MEDIA не изглежда чак толкова страшна и трудна!!!
Р.Р. И наистина къщичката е там зад голямата розова роза в средата и дори успях да погледна вътре през прозорчето!
Ето и малката сладка пеперудена АТС-ка на Кати, която изскочи от плика.

тортички и сладкиши

"Тортички и сладкиши" е септемврийското предизвикателство на Двете елши, за което направих тази картичка - за рожден ден!!
Вътре са сладкишите върху весел фон на шарени точки.
Зад фона има скривалище за парички. :)
А сладкишчета наистина се движат!!!
Желая ви весел ден и до скоро!

понеделник, 10 септември 2012 г.

подаръчна чантичка

Покрай многото клипчета за интересни сгъвки, които изгледах попаднах и на такова за изработване на подаръчни чантички. И разбира се нямах търпение да пробвам, а ето резултата.
Поради нежността на дизайнерската хартия, която избрах реших моята чантичка да е завързана с панделка.

сряда, 5 септември 2012 г.

гост-дизайнер

Днес ви представям още един дизайнер и Картичкофурия - Миглена Петрова. Искам да й изкажа специални благодарности, че изработи моят личен печат, а радостта ми е двойна, защото това съвпада с рожденият ден на моят блог!
И така... дано да съм здрава и да имам много вдъхновение, за да правя интересни проекти, на които да слагам моят печат - като истински дизайнер, нали!

подарък за Мъник

Случи се и на мен - да бъда Картичкофурия на седмицата - и най-хубавото за мен е, че е за квилинг!!! Мъник се включи в КФП № 126 "Екзотично животно" 20-30.07.2012г. А ето и щедрата награда на Меги! Мноооооого нейни дизайнерски хартии...
... и 3 от най-новите й печати! Нямам търпение да ги използвам!

за Криси

Семпъл дневник и бижута за една тийнерджърка, която скоро ще празнува рожденият си ден. Дневник в злато с tea bag цветя.
Бижута от метал.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...