Публикации

Показват се публикации от май, 2015

Катя има бал!

Изображение
Преди 8 месеца нашето цвете Кадер разцъфтя и разкри красотата си като навърши 18 години! А вчера беше нейният абитуриентски бал! Освен, че разцъфтя в целият си бласък на скромно, възпитано и красиво дете, взе и титлата Мис Бал 2015г.! КРАСИВА Е!!! Фотографията е на Sevjan Kamera, който запечата денят на нашата принцеса. Ето и малко от моите запечатани моменти: Плик за финансов подарък, изработен по поръчка за другата ми адашка. Моят албум и картичката за моите пожелания: Албумът е интерактивен с много сгъвки, разкошните дизайнерски хартии на Prima "Sunny days" и идеалните печати на Мигито.

Генади има бал!

Изображение
Сезонът е такъв - еуфория, суета,трепети и вълнения! Здравка пожела плик за пари, като поздрав по случай завършването на средното образование на Генади. На картичката да има кола,да има къща и да има пари! Веднага започнах да се оглеждам за такива шаблони и съвсем спонтанно реших, че може да е колаж! Сгъвката на къщичката я видях при землячето Некезова. На добър път и всичко добро на абитуренти! P.S. Тази публикация се получи благодарение на един добър респонсив дизайн на Блогър, пожелавам си скоро и аз да започна да пиша такива!

честит рожден ден, Стефи

Изображение
След сметановата и шоколадовата торта , сърцето ми подскочи от радост и умиление, когато ме помолиха да направя торта и за една малка госпожица, която утре ще навърши 5 години. Дори и на един етаж - на принцеса не се отказва!!!!! Затова: Мила, Стефи, пожелавам ти да си здрава и винаги усмихната, много весела и послушна! Още по-мило ми стана, когато малката принцеса ми каза: "Много ми харесват цветята! Много са красиви!" Няма нищо по-хубаво от едно благодарно сърце, то е по-ценно и от най-скъпият подарък! Цветята изработих от ръчна хартия, тичинки и дистрес мастило, а печатът ми е съвсем новичък от Мигито. Хубав празник, мило дете!

Important

Изображение
Много съм доволна, когато ми се получат нещата точно както съм си ги намислила и дори по-добре, от колкото съм очаквала. Това се случва понякога, и особено изключително, когато съм си мислила, че имам определеното нещо, което ми трябва, а всъщност го нямам. Става дума за един шаблон на Тим Холтц - имам другият, който обаче се оказа добро другарче и ми помогна, за да си направя тага! Important - най-важната дума, защото описва изключението! Изключително е и жабчето ми - формите се получиха от първият път и остатъците от зелен картон ми стигнаха точно. Това не е важно. Важното е, че гесото за релефа си "взе" цвят от дизайнерската хартия и се получи идеален фон. Нашият герой от близо! Спокойна нощ Ви пожелавам и до нови срещи!