by Plamnito

by Plamnito

Търсене в този блог

събота, 24 януари 2015 г.

скрин за Наденцето

Днес моята приятелка Надя навършва 10 години! Кога порасна това момиче!?!
Пожела си скрин и понеже е моя вярна фенка и пази всички свои подаръци, които съм изработила за нея, реших да се постарая за даа я изненадам. Предизвикателството да подарявам подаръци на мои приятелкие, че всеки следващ път трябва да надрастна себе си.
И понеже е рожден ден, и понеже е малка дама й изработих цветя циклами - хем да свиква да получава и за да не стои скринът недекориран.

неделя, 18 януари 2015 г.

пролетно дърво

Дойде ли Атанасовден, идва и пролетта!!!
Малкото ми слънчице Наско има имен ден!
Да, съвсем пролетно ми е! Снощи правих циклами, а днес - черешов цвят! Изобщо не ми прави впечатление, че ме гледате изпод вежди и приятелите ми днес ме изгледаха така, но когато дървото разцъфтя, грейнаха и лицата им!
Цветчетата и листата си ги изрязах на ръка и с огромно удоволствие ги изрисувах с дистрес мастила!

събота, 10 януари 2015 г.

скъпи спомени

Имам няколко любими местенца в Блогър, където се разтоварвам от битовизмите и черпя вдъхновение от начинът, по който го правят другите... хобито ни имам в предвид! Обичам сгъвките, обичам семплите неща, но обичам и многопластовите проекти. Но най-много обичам една мицъл от Добрата Книга: "Има време за всяко нещо и определено време за всяко намерение под небето:" (Еклисиаст 3:1) и затова търпеливо, а понякога и много търпеливо изчаквам момента, в който от ръцете ми се появява някой ожидан проект! Така се случи и днес!
Работих по този проект, като използвах дизайнерски хартии, които преди време ми подари моята любима приятелка Поли. В началото на този месец, тя зададе едно предизвикателство към всички нас: "Мил жест без повод, но задължително с послание. И от някъде да наднича нещо синичко!" Когато довършвах етикета си дадох сметка каква страхотна връзка има между двете!
И ето го, съвсем семпъл, но интерактивен и ще бъде подарък за една млада дама, която в продължение на незнам колко години вече, ме изненадва с малко подаръче в навечерието на Коледа!

сряда, 7 януари 2015 г.

плик за пари с квилинг

Отново започвам годината с квилинг - използвай почивните дни, за да въртя ленти и желая да имам повече време за това любимо занимание, през следващата година.
Днес ще Ви покажа два плика за пари, които изработих по случай имения ден на две колежки.
Използвах случая, за да изробвам нов вид сгъвка.

неделя, 4 януари 2015 г.

календар-магнит

В края на дългата ваканция дойде време да направя календарчетата за колежките, които ме насърчават с идеи и много ентусиазъм. Надявам се да останат доволни и да продължат да бъдат обективни в критиките и похвалите си.
Наредих ги на хладилника, защото ми харесва начинът по който стоят заедно.

любимите ми 5 проекта

Като начало на петата година на моят блог реших, че е най-подходящо да започна с любимите ми 5 проекта на изминалата 2014г. С тях ще се включа при Debby. Това е и добър начин да прегледам отново какво и за кого съм изработила.
Ето ги и тях:
картичка-сгъвка

покана за сватба

кубчета-картичка

картичка-кутийка

плик за пари
Това е за сега! До скоро!

четвъртък, 1 януари 2015 г.

Пожелание за всички нас

Весела, благословенна и вдъхновяваща нова година Ви пожелавам, мили приятели! Много радост и удовлетворение във всяко начинание! Раздавайте цялата си обич и така ще бъдете още по-богати!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...