by Plamnito

by Plamnito

Търсене в този блог

събота, 29 ноември 2014 г.

Две скринчета

Днес ще ви покажа две скринчета, които изработих за две малки принцеси, които ще отпразнуват заедно рождените си дни. На двоен рожден ден се ходи с еднакви подаръци, особено при важни особи!


Много се забавлявах отново да работя с кибритени кутийки. И най-вече с любимите ми дистрес цветя! Влюбена съм в тях - всяко едно е различно и уникално за себе си!


петък, 28 ноември 2014 г.

Коледни тагове

Днес ще Ви покажа първите ми Коледни тагове за тази година. Запожих на скрапбук и на синият цвят. Основно като вид са таг-джобче.

Таговете са за Коледната размяна на Ем. Надявам се да пристигнат успешно. Тези, които направих за миналогодишната размяна се загубиха по БГ пощи, а служителките в клона от който ги изпратих бяха много мили с мен през тази година.

неделя, 23 ноември 2014 г.

Печати

Сезонът е такъв, че почти всички мисли се въртят около предстоящите празници, трапезите, подаръците и украсите разбира се! Тук се появяваме ние - малките работни човечета!
Откакто се занимавам със скрабукинг очаквах с нетърпение моментът, когато ще държа снежинка по модел на Stamping up. няколко пъти си смъквах безплатни шаблони за принтиране; съответно когато настъпеше момента ми свършваше мастилото в принтера. Един ден видях едни разкошни печати в магазин и си ги купих. До тук добре! На помощ ми дойдоха акварелните моливи!!! С много търпение видях крайният резултат!!!
Ето го:
Вече са поставени и стоят много добре като декорация!

събота, 22 ноември 2014 г.

календар

Вторият календар, който направих за мен и с който ще се разделя! Подарявам ги, така поне съм сигурна, че са изработени добре! Шегувам се!! Старая се във всеки мой проект.
Тази година си отминава и реших да използвам основата на календара, за да е нов го "преоблякох". Много пъти съм казвала, че лилаво, розово и пеперуди, не ми е любима комбинация, но истината е, че точно проектите изработени с тях са ми най-любими. Това е доказателството!
Толкова за днес. Хубав ден от мен, а аз отивам да правя други календари.

вторник, 4 ноември 2014 г.

торта "Гараш"

"Това е бленуванта напоследък торта "Гараш", нали?" - кометира моят хоби-рецензент.
Това е торта-кутия за майката на моя приятелка! Появи се много спонтанно и на един дъх. Надявам се да донесе много радост! А на мен ми стана много любима!

събота, 1 ноември 2014 г.

"Новини"

Както знаете този месец имам честта да бъда гост-вдъхновител в Забавлятелство 36: "Новини"! Темата е много интересна и се свързва с една идея, която обмислях напоследък. Докато се ровех в Интеренет, попаднах на една статия в чуждестранен сватбен сайт, в която беше показана фотография на младоженци на фона на ръкопис. Описанието беше седното: "Може да направите незабравим спомен от Вашата сватба, като се снимате на фона на вашите брачни клетви, НО за сега това е възможно да стане само с помощта на Photoshop!" Сещате се какво си помислих: "Българинът като няма нещо, си го прави сам! Те просто незнаят какви са възможностите на българските Картичкофеи!".
Разбира се, това предизвикателство ме амбицира много, тъй като имам възможност да направя и подходяща сгъвка, напомняща на сгънат вестник. А каква по-хубава новина от сватбено тържество!
Използвах оризова декупажна хартия, за да пресъздам ефекта на написаният текст и ацетат, за да обхвана сгъвката. Камъчета. Младоженците са изрязан елемент от бирен картон.
И гръбчето с красив елемент от завъртулки.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...