by Plamnito

by Plamnito

Търсене в този блог

четвъртък, 29 ноември 2012 г.

Коледа по Картичкофурийски!

Така се случи, че картичката, която изпратих миналата година се загуби по пощите; закъснях с изпращането на картичката за последната размяна и много се чудих дали да се включа, но все пак реших и аз да участвам във Картичкофурийска Коледа - 2012!

сряда, 28 ноември 2012 г.

албум за Бебо

След албумът за Бебка се появи и албумът за Бебо!
И ето малко мъжки занимания в него.

вторник, 27 ноември 2012 г.

албум за Бебка

В последно време се развихрих да правя албуми. Не са кой знае какво, но аз си ги харесвам, все нещо ново съм изпробвала във всеки един от тях. Най-много експериментирам с пощенски пликове. Ето един албум за една Бебка, която ще навърши 1 година. Умишлено е много постен, защото майката е художничка и съм сигурна, че с удоволствие ще го изрисува.
Дойде време да използвам и халките, които ми донесоха от Англия мои приятели, на които съм много благодарна от сърце! На табелката ще напиша името на Бебка!

понеделник, 26 ноември 2012 г.

розов албум за Йоана

Беше задължително да е розов и дано да го хареса!
Пеперудата е поръсена с фин сняг, но въпреки това не стана по-розова.
Цветята си ги измислих докато експериментирах с цветовете.

неделя, 25 ноември 2012 г.

вълшебството на детството

"Вълшебството на детството е да имаш колело! Бях дете, имах колело, но не се научих да го карам! Сега за празника си пожелавам да се науча да рисувам колело!"

сряда, 21 ноември 2012 г.

жълт албум

малък семпъл жълт албум

игленик

Една малка, сладка шапчица-игленик подарък от Светломира Костова. Толкова много и се радвам и съм благодарна от сърце за жеста! Нямам думи, когато става дума за шапки!

неделя, 18 ноември 2012 г.

мастила и моливи

Отдавна исках да направя този вид пренасяне на изображение, но нямах подходящите печати и мастила. Опитът ми не е перфектен, но за мен е важно задоволството, че предизвиках себе си и успях.

събота, 17 ноември 2012 г.

златна Коледа в жълто

Златна Коледа в жълто с фин сняг с брокат и чаен и сгъвки. На нощна светлина.
На дневна светлина.

петък, 16 ноември 2012 г.

подаръче за уютен дом

Пристигна още едно мило подаръче за блог-годинката ми! Бурканче с декупаж от Миглена Петрова! Много е нежно и с обемни бои! Благодаря от сърце!

четвъртък, 15 ноември 2012 г.

"Да не бъда сам!"

Още една картичка от мъж, която направих за КФП 142 - "Картичка - вдъхновена от любим филм,песен или книга:))"
Ето и вдъхновението: "Мое щастие" на Слави Трифонов и Ку Ку бенд

"Имам ли теб, аз имам крила!"

Не помня от кога не съм правила картичка за Блога на Картичкофуриите. Все нямах какво да направя. Тъкмо вече сериозно се разочаровах, че нямам вдъхновение и ще отминат и новогодишните предизвикателства, в които няма да участвам и моят блог беше посетен от Вили, която ме подкани да участвам в нейното предизвикателство. На лична покана не мога да откажа - тя е важна за посланика. И тази сутрин докато си правех кафето ме връхлетяха цели две идеи - "Имам ли теб, аз имам крила!" и "Да не бъда сам!" - картички за мъже, по скоро от мъже! Ето първата за КФП 142 - "Картичка - вдъхновена от любим филм,песен или книга:))"
"Имам ли теб, аз имам крила!"
Ето и песента, от която е вдъхновена: Teди Кацарова ft. Fares Srouji - "Само Аз и Ти"

сряда, 14 ноември 2012 г.

подарък от скъп приятел

Да не сте си помислили, че след като мина блог-годинката ми, всичко е забравено. След много терзания да продължа или не в картичкоправенето, за моя изненада и радост се оказа, че има момичета, които не са забравили това събитие. Днес пристигна още един подарък, точно навреме за да ме окуражи да не се отказвам. Представям ви картичката на Юлия Андрееева:

картичка-телескоп

Нямах търпение да направя този вид картичка и ето, че успях - бързо и лесно.

вторник, 13 ноември 2012 г.

дървеният куфар

След като намерих подходяща вещ за напукване се престраших да се пробвам с кракле. Първи опит ми е и съм доволна от резултата. Един много стар куфар - повече от 40-45 години, който търпеливо е стоял на тавана в бащината ни къща. Боядисах го, за да съхранявам скъпите подаръци, които получих и продължавам да получавам от вас. Така изглеждаше в началото.
Обилно намазан с С200.
След един ден съхнене.
Кракле и акрилна боя.
Пълен и носещ ми много радост.

сряда, 7 ноември 2012 г.

гост-дизайнер

Днес ще ви представя Елена Чилева от Разлог. Една млада, творческа и изпълнена със слънчево настроение личност. Запознахме се в социалната мрежа и всъщност тя беше тази, която ме потърси. Много начетен и мил човек, с който се водят приятни разговори, за неща различни от злободневните теми, които ограничават светогледът ни в последно време. И така... тя реши да ме изненада като ми подари една кошница. Какво беше възхищението и благодарността ми, когато отваряйки кутията вътре имаше и панерче, картичка със крафтърско стихче и писмо?! Колко отдавна не бях получавала писмо написано на ръка!! Благодаря ти, Ели, за щедрият подарък и ти желая още много сътворени красоти и признателност от доволни притежатели на твоите творения!
Кошницата изплетена от много тънки пръчки; панерчето - също.
Картичката с писмото и детайл от панерчето.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...